sobota, 31. maj 2008

Zac Efron v filmu Seventeen Again

Tukaj si lahko pogledate intervju z Zacom Efranom o filmu Seventeen Again v katerem igra Mikea, ko je bil star 17 let. klik

Lucas Grabeel v novi vlogi

nedelja, 25. maj 2008

V tube




Predstavljamo vam V TUBE. To je nova podstran spletne strani Vanesse Hudgens. Na njej najdete vse videe v zvezi z tretjim High school musiclom: Senior year in še vse kar spada med naše divje Wild cats.


Kliknite TUKAJ.

četrtek, 22. maj 2008

High School Musical 3:Senior Year

Tukaj imate dva videa katera govorita o backstagu snemanja tretjega HSM.


1. ALBUM TANJE ŽAGAR ŽE V PRODAJI

Rdečelasa Tanja Žagar je dočakala svoj prvi samostojni album in z njim tudi koncertno turnejo, s katero bo naredila piko na i svoji 12-letni glasbeni karieri.
Danes je izšel dolgo pričakovani album pevke Tanje Žagar. Plošček nosi naslov Tiho, tiho čas beži in s tem izrekom se strinja tudi Tanja. Rdečelasa pevka, sicer profesorica glasbe, je na sceni že 12 let.

Luč sveta je ugledal Tanjin prvi samostojni album.
Njena kariera se je začela v skupini Foxy Teens, ko je bila stara komaj 14 let. Sedaj že tri leta uspešno stopa po samostojni glasbeni poti, v tem času pa se je udeležila mnogih domačih in tujih festivalov. Tanja pravi, da je v tem obdobju dozorela tako osebnostno kot glasbeno, dvojni album, ki ga je le dočakala, pa je odraz trdega dela.

In še podatek, ki bi utegnil zanimati moški del bralcev: Tanja je še vedno samska!
"Včasih razmišljam, kako bi bilo, če me pot ne bi zanesla v skupino Foxy Teens. Ampak je pravzaprav vseeno. Teh 12 let bi namreč z veseljem preživela popolnoma enako in v krogu istih ljudi," nam je povedala Tanja, ki bo rojstvo uspešnega projekta proslavila tako kot se spodobi – s koncertom konec meseca maja na Bledu.

vir: 24ur.com

četrtek, 15. maj 2008

sreda, 14. maj 2008

KARTE ZA KONCERT!!!



Najavljamo koncert skupine RBD, ki bo v Hali Tivoli, 5.9.2008. V prodaji bodo vstopnice za tribuno, parter, ter golden ring, ki bo sprejel okoli 1000 fanov in fanic, ki si bodo koncert lahko ogledali tik pod odrom.
Cene so že znane, objavljene bodo tekom tedna, predprodaja pa se prične v ponedeljek (19.05.2008) dopoldan.
Kupci "golden ring" vstopnic boodo dobili tudi darilo, ne ve se še kaj, bodisi CD, majico ...
Ne pozabite, ponedeljek dopoldan ...

VIR: Vstopnice.com

ponedeljek, 12. maj 2008

RBD-jevci v bodo v Sloveniji...


KONCERT TRENUTNO NAJBOLJ POPULARNE MEHIŠKE SKUPINE RBD BO V SLOVENIJI 5. SEPTEMBRA.

Vsi, ki smo včlanjeni v klub Telenovele total, smo danes bili po meilu obveščeni, da je koncert skupine RBD 5. septembra. Za lokacijo smo izvedeli že prej; velika dvorana Hale Tivoli.

E-mail:
Spoštovani,

kot članu RBD kluba Telenovele Total vam sporočamo datum koncerta RBD v Sloveniji.

To je: petek 5. september 2008.

Zaenkrat toliko, vse ostale informacije pa prejmete naknadno.

Lep dan vam želimo!

______________

Ve pa se že tudi, da bo koncert v Srbiji 7. septembra in karte so tam že na prodaj. Stanje pa 1.600 - 3.500 srbskih dinarjev oz. 20 - 45€ (cena je zaokrožena). Imeli bodo tudi VIP vstopnice oz. oni sami temu pravijo Golden fan ring, se pravi prostor kateri bo najbližje odru.

vir: rbd-slovenija.tk

sobota, 10. maj 2008

Zanimivosti s strani OLSEN TWINS

Na uradni spletni strani od najslavnejših dvojčic Mary-Kate in Ashley Olsen si lahko ogledate veliko zanimivih stvarih. Med drugim lahko si lahko ogledate kolekcijo njunih oblačil, lepotnih produktov, ki jih onedve uporabljajo, in še veliko drugih stvari. Vse to in še več TUKAJ.

Na njuni strani pa obstaja tudi njuna lastna trgovina imenovana kar po njiju: ShopMary-KateAndAshley.com

četrtek, 8. maj 2008

Datum koncerta skupine RBD v Sloveniji!!!!


Različni jeziki niso več ovira, da se Evropejci povežejo z glasbo skupine RBD.

Z veliko volje, da prinesejo Mehiko bliže k Evropi, najpomembnejša in najslavnejša pop skupina našega časa šteje le dneve in odšteva mesece, da se odpravi na glasbeno osvajanje držav kot so Srbija, Slovenija, Poljska in Romunija, kjer bodo nastopili konec avgusta in v začetku septembra tega leta. Predstavili bodo tudi revijo naslovom Generatia Rebelde, samo za prave fane.

Zaenkrat so potrjeni samo 4 koncerti turneje EMPEZAR DESDE CERO WORLD TOUR 2008 na starem kontinentu, v krajih kjer so že od začetka predvajanje telenovele Rebelde fani, katerim se je zaradi tega obrnil svet na glavo.

Zaenkrat so potrjeni datumi: 24. avgust – Romunija, 30. in 31. avgust sta rezervirana za države Srbijo in Slovenijo, na Poljski pa naj bi nastopili 1. septembra.

nedelja, 4. maj 2008

Tiskovna konferenca HSM 3: Senior Year


Igralci High School Musicla 3: Senior Year so se zbrali v Salt Lake Cityu skupaj z Kennyem Ortega, prejšni petek 2. maja. Vanessa in Zac sta bila zelo skupaj čez cel čas kar lahko vidite tudi na fotkah. Za ogled kliknite tukaj.



Tukaj pa imate še video iz tega istega dogodka.

sobota, 3. maj 2008

Plakat High School Musicla 3:Senior Year je že izšel!!!

Ekskluzivno si lahko prvi pogledate uradni poster tretjega High School Musicla: Senior Year