četrtek, 26. februar 2009

Zac in Vanessa sta ZAROČENA!!!

Igralca Zac Efron in Vanessa Hudgens, ki sta zaslovela v filmu High school musical, sta se zaročila. Zac naj bi Vanesso zaprosil za roko, ker je tako želela njena mama.


Zvezdnika se prihodnje leto nameravati poročiti. (Foto: Reuters)

Zvezdnika Disneyjeve filmske uspešnice High school musical Zac Efron in Vanessa Hudgens sta srečno zaljubljena že tri leta, a njeno mamo vseeno skrbi, ali sta se pripravljena zares ustaliti? Po nekajmesečnem opozarjanju na zaroko, je simpatični Zac le naredil usodni korak in svojo lepotičko zaprosil za roko."Vanessina mama ni odobravala, da živiva skupaj in nisva ne poročena ne zaročena," je vse skupaj pojasnil Zac in dodal, da nima nič proti starokopitni tašči, saj bi se slej ko prej golobčka tudi sama odločila za poroko.21-letni bodoči ženin in njegova leto dni mlajša zaročenka sta se zaročila na počitnicah na Japoskem, v zakonski jarem pa naj bi skočila enkrat prihodnje leto.

vir: 24ur.com

Umrl Maitin dedek

petek, 6. februar 2009

RBD ponovno skupaj!

Mehiška skupina RBD se vrača na glasbeni oder. Za oboževalce je pripravila dve poslovilni darili: nov album in velik, brezplačen koncert v mehiški prestolnici.

Para olvidarte de mi
Ponovno bodo skupaj zapeli in zaplesali.

Zadnji album skupine RBD se bo na prodajnih policah pojavil 10. marca. Prinaša 13 popolnoma novih skladb; poklon in darilo zvesti publiki, ki je znamenito šesterico spremljala zadnjih pet let :

1. Camino Al Sol
2. Mírame
3. Para Olvidarte De Mí
4. ¿Quién Te Crees?
5. Esté Donde Esté
6. Más Tuya Que Mía
7. Hace Un Instante
8. Desapareció
9. Olvidar
10. Yo Vivo Por Ti
11. Lágrimas Perdidas
12. Puedes Ver Pero No Tocar
13. Adiós



Na internetu že lahko slišiš prvi singel Para Olvidarte De Mí. Izid albuma bo spremljal spektakularen br ezplačni koncert na Plaza de la Constitución v Ciudad de Méxicu. Novica je presenetila na stotine oboževalcev, saj je bilo rečeno, da je bil zadnji koncert skupine v Madridu decembra prejšnje leto. Datum novega zadnjega slovesa še ni znan, zgodil pa naj bi se v prvi polovici letošnjega leta.

Dulce María je novico o koncertu potrdila: "Imeli bomo koncert, na katerem se bomo poslovili od Mehike. Vsi smo prosili zanj in zgodil se bo. Zaenkrat še ne vemo, kdaj in kje."


vir: rbd.si