četrtek, 22. maj 2008

1. ALBUM TANJE ŽAGAR ŽE V PRODAJI

Rdečelasa Tanja Žagar je dočakala svoj prvi samostojni album in z njim tudi koncertno turnejo, s katero bo naredila piko na i svoji 12-letni glasbeni karieri.
Danes je izšel dolgo pričakovani album pevke Tanje Žagar. Plošček nosi naslov Tiho, tiho čas beži in s tem izrekom se strinja tudi Tanja. Rdečelasa pevka, sicer profesorica glasbe, je na sceni že 12 let.

Luč sveta je ugledal Tanjin prvi samostojni album.
Njena kariera se je začela v skupini Foxy Teens, ko je bila stara komaj 14 let. Sedaj že tri leta uspešno stopa po samostojni glasbeni poti, v tem času pa se je udeležila mnogih domačih in tujih festivalov. Tanja pravi, da je v tem obdobju dozorela tako osebnostno kot glasbeno, dvojni album, ki ga je le dočakala, pa je odraz trdega dela.

In še podatek, ki bi utegnil zanimati moški del bralcev: Tanja je še vedno samska!
"Včasih razmišljam, kako bi bilo, če me pot ne bi zanesla v skupino Foxy Teens. Ampak je pravzaprav vseeno. Teh 12 let bi namreč z veseljem preživela popolnoma enako in v krogu istih ljudi," nam je povedala Tanja, ki bo rojstvo uspešnega projekta proslavila tako kot se spodobi – s koncertom konec meseca maja na Bledu.

vir: 24ur.com

Ni komentarjev: