sobota, 20. december 2008

Especial 'O Adêus': RBD @ São Paulo, Brasil

La cadena televisora Record, de Brasil, transmitió el sábado pasado un especial donde exhibió el denominado Tour del Adiós, la gira de despedida de los integrantes del grupo RBD, en una de sus presentaciones en la ciudad de São Paulo, Brasil. Tu mejor fansite de RBD, te trae los videos en línea y en descarga directa. Disfrútalo!


Especial 'O Adêus': RBD @ São Paulo, Brasil (Record)

1. Intro & Cariño Mio | Download - Online
2. Celestial | Download - Online
3. Un Poco de tu Amor | Download - Online
4. Ser o Parecer
| Download - Online
5. Hoy que te vas
| Download - Online
6. Inalcanzable
| Download - Online
7. Y no Puedo Olvidarte
| Download - Online
8. Light up the World Tonight
| Download - Online
9. Sálvame
| Download - Online
10. Este Corazón
| Download - Online
11. Tu Amor
| Download - Online
12. No Pares
| Download - Online
13. Empezar Desde Cero
| Download - Online
14. Sólo para ti
| Download - Online
15. Me voy
| Download - Online
16. Qué hay Detrás?
| Download - Online
17. Bésame sin Miedo
| Download - Online
18. Nuestro Amor
| Download - Online
19. Tras de Mi
| Download - Online
20. Rebelde
| Download - Online

vir: rbdmusic.info

Poncho Herrera: Božič bo praznoval doma

Poncho Herrera povdarja, da je smisel Božiča preživeti ga z družino in se ob tem zabavati.

"Božič je zame zelo pomemben čas, ki ga preživim v družinskem krogu", je povedal član skupine RBD.

"Ljudje govorijo, da je to čas, ko moramo odpuščati ljudem in ga preživeti s svojimi najbljižimi, jaz pa mislim, da bo tako moglo biti vsak dan in ne samo za Božič".

Čeprav ima Poncho veliko obveznosti, si je vzel čas za družino. V tem času bo poslusil zbrati čim več moči, da bo lahko po praznikih nadaljeval z delom.

"Na Božični večer bom večerjal s svojo družino, nato imam teden počitnic in ponovno na delo".

"Moja mama naredi zelo dober bakala, a nimam najljubše božične jedi. Rad jem vse" je še dodal.

Med intervjujem se je spolnil še na otroštvo in povedal, kaj je pisal Božičku:"Ponavadi sem si zaželel kakšno igračo, on pa mi je vselej prinesel oblačila. Sovražil sem to!"

Glede na to, da je država v veliki krizi, je Poncho povedal, da si je vsaj ob praznikih potrebno pomagati.

"Upam, da boste Božič preživeli kar se da lepo, uživajte v družbi družine in imejte se lepo na počitnicah. Kljub problemom se poskušajte čim bolj zabavati, saj je to najpomembnejše".

vir: rbd-slovenija.tk

Después De Todo


OpenDisc je objavil naslov novega cd-ja od RBD, na njem pa naj bi bile te pesmi:

01. Lo que quería
02. Puedo cambiar
03. Camino al sol
04. Invisible
05. Me perdí
06. Un día más
07. La Salida
08. Dentro de mí
09. Esta realidad
10. Tu amor para mí
11. Sus Sueños
12. Nunca decir Adios

ponedeljek, 1. december 2008

Trailer: Volverte a ver




Dulce na UniForumu

Dulce Maria je vsem svojim oboževalcem po dolgem času pustila sporočilo.
Prijateljiii!!!

Živijo!!

Koliko časa.. imela sem veliko dela,a sem si vas želela obiskati. Skozi sem kontrolirala kaj se dgaja z vami. Vse kar delam, je za vas. Ne veste kako sem vas pogrešala, v resnici mi zelo manjkate . Vem, da je to zelo težek trenutek.. vendar mislim, da se komaj v drugačnosti zavedamo, na koga se lahko zanesemo, kdo še naprej verjame in kdo izmed nas se nikoli ne preda.

Po drugi strani bi rada izvedela, kaj menite o mojem novem projektu Verano de amor.. Želimo si ustvariti nekaj, kar vam bo všeč, da bomo lahko še naprej z vami. Kaj pravite? KAj pa pravite na koncerte, ki jih pripravljamo? Zahvalila bi se vam rada, za to, da vem kako se počutite in kaj si mislite. Rada vas imam! Moram se vam zahvaliti tudi za vsa pisma, zelo so me ganila, povedati vam moram tudi, da ne odhajam nikamor.. tukaj bom, dokler boste to od mene želeli. Verjemite mi. Z vsem srcem pričakujem vaše odgovore.

vir: rbd-slovenija.tk

Terminales: 11.epizoda



2. del, 3. del, 4. del, Rapidshare / Sendspace

vir: rbd-slovenija.tk


Anahi na UniForumu

Živijooo!!

Pišem vam iz sobe v Braziliji, Porto Alegre. Sem zelo vesela, ker vidim, da ste nas v Braziliji znova sprejeli z veliko ljubezni in seveda ne morem oditi iz Brazilije brez da se vam zahvalim za vse. Za vsak nasmeh, ki nas je razveselil, za vaša darila, pisma, ljubezen ki jo date v vsako pesem na naših koncertih. Hvala Brazilija, rada vas imam!

Seveda ostali, ne bodite ljubosumni. Hehehe. To velja za vse, povsod kjer smo bili ste nas sprejeli z veliko ljubezni, in vsem se zahvaljujem za vsako minuto, ki ste nam jo posvetili. Vem da se vašega časa ne da kupiti, in da ste vse to naredili, ker nas imate radi. Najlepša hvala! In ne pozabite. Ne bodite žalostni, saj nam je življenje podarilo možnost, da se spoznamo, da skupaj doživimo nepozabne trenutke, ki bodo za zmeraj ostali v naših srcih. To je že dovoljšen razlog za veselje. Veste kaj je še? Še vedno smo živi in skupaj. Želim, da si zapomnete, da se vse spreminja. Ljubezen pa je tista, ki nam ostane, in če imamo v življenju ljubezen, resničen objem, srce, ki bije in čuti, se naša luč nikoli ne bo ugasnila.

Na koncu, bi vam rada povedala še nekaj, kar je zame zelo pomembno. Nekaj dni nazaj sem prejela zelo grdo novico. Ena ali več ljudi, ne vem, so vstopili v mojo hotelsko sobo, v Miamiu. Slikali so moje osebne stvari, ki jih ima vsak. To me je zelo bolelo. Zdi se mi kot velik dokaz strahopetstva. Boli me, da se taki ljudje, če jim sploh tako lahko rečem, imajo za oboževalce. Ne vem kako in zakaj so sploh vstopili v mojo sobo, in pojma nimam kdo bi lahko bil. Kar pa zelo dobro vem, da vse kar daš in narediš v življenju, tudi dobiš nazaj. Upam, da jim bo bog oprostil, da so prizadeli nekoga, ki živi, da lahko z ljudmi deli srečo in veselje.

Po drugi strani, pa vam PRAVIM oboževalcem, ki me pazite in odraščate z mano, ki naredite vse, le da me vidite nasmejano, ki ste sposobni vsega, da preženete žalost z mojega obraza v trenutkih ko sem žalostna. Vi ste tisti, ki veste kaj me osrečuje. Veste, da sem poleg Anahi, ki poje, se slika in deli intervjuje, tudi oseba s srcem, ki se počuti srečno, da vas ima. In vem, da se mi ne bo zgodilo nič hudega, dokler me boste imeli vi radi.

Hvala vam za vse, hudobnim pa.. naj bog oprosti.

vir: rbd-slovenija.blogspot.com

HSM3 BTS Musical Numbers!

Wildcats,
Here are some new videos from Walt Disney Pictures.

The video features Vanessa Hudgens as Gabriella Montez singing her new duet "Walk Away" from Walt Disney Pictures' High School Musical 3: Senior Year.




Here's Just Wanna Be With You (Troyella Parts) from the orginial and the Spring Musical Medley.






vir: hsm3gnews.blogspot.com

HSM 3 Deleted Scenes

Wildcats,

Here is a new video of some of the deleted scenes from HSM 3: Senior Year.
It isn't confirmed that these will be on the DVD but the dvd is supposed to have them as it being an Extended Version.
I don't know about the Zac/Troy shower scene though.



vir: hsm3gnews.blogspot.com