torek, 23. september 2008

Posebna poslovilna oddaja

Producent Pedro Damian je sporočil, da ima v namenu narediti poseben program s katerim bo slavnostno zaprl obdobje mehiške skupine RBD, ki bo v novembru začela s poslovilno turnejo.

V izjavi za medije je Damian, producent skupine, povedal, da bo do konca leta skupina nadaljevala s koncerti za katere ni predvideno, da se bodo nadaljevali še v naslednje leto.

Povedal je, da se bo ta posebna oddaja navezovala na zadnjo turnejo in druge posebne trenutke te popularne skupine. Omenil je tudi, da je verjetnost, da bodo v letu 2009 izdali še en CD s katerim bodo dokončno zaključili to obdobje.

Rekel je, da bi CD izdali samo zato, da bi ponudili nekaj posebnega vsem oboževalcem, ki so celo protestirali proti razpadu skupine:
"To je naraven proces, kot odraščanje. To je kot takrat ko končaš srednjo šolo in se moraš ločiti od svojih prijateljev in oditi na univerzo. Zdaj sledi za njih univerza, šola življenja, ki jo bodo profesionalno nadaljevali sami". je povedal producent in še dodal, da je zelo vesel in zadovoljen s tem kar so v teh štirih letih dosegli RBD-jevci.

Skupina RBD je nastala v okviru super uspešne telenovele Rebelde, ki je bila ustvarjena na podlagi argentinske telenovele Rebelde Way, ki jo je ustvarila Chris Morena in je bila posneta leta 2002.

RBD sestavljajo Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christian Chavez, Christopher Uckermann in Alfonso Herrera. S poslovilno turnejo bodo novembra obiskali Brazilijo, Paragvaj in Argentino v decembru pa bodo v ZDA.

Pedro pa je povedal tudi, da trenutno pripravlja svoj nov projekt, telenovelo, in upa, da se bodo snemanja začela že konec tega leta.


vir: rbd-rebelde-slovenija

Ni komentarjev: