sobota, 28. junij 2008

Vse podrobnosti o ljubljanskih koncertih RBD!!!Kako velika ekipa pride v Ljubljano? Koliko ljudi, opreme, tovornjakov...

V Ljubljano pride s skupino okoli 35 ljudi, seveda pa bomo z našimi močmi poskrbeli za izvedbo in nemoten potek koncertov. Opreme bo kar za 3 vlačilce, s tem da bo še posebej poskrbljeno za varnost na koncertu.

Koliko časa je trajalo, da so bile prodane vstopnice za prvi, drugi in tretji koncert?
Prvi koncert smo razprodali v 46 urah, drugega v 46 minutah, kar je slovenski rekord, medtem ko je nekaj vstopnic za tretji koncert še na voljo.

Je toliko zanimanje, da bi bil možen še četrti koncert?
To bomo še videli, verjamemo pa, da je možno. Vprašanje je le, če bo skupina imela čas.

Ali imajo RBD kakšne posebne zahteve glede nastanitve, garderob, kakšen je ti. rider (seznam zahtev skupine)?
Lahko bi dejal, da so kar klasične za velike zvezde. Garderobe morajo biti primerno opremljene in ogrevane, seveda imajo dostop do njih samo člani RBD in najtesnejši sodelavci. Rider je – kot se “spodobi” – zahteven, a to je treba razumeti, saj morajo biti maksimalno pripravljeni na to, da se predstavijo slovenskemu občinstvu. Nič pa ni nenavadnega, predvsem je pomembno, da se počutijo kot doma.

Bodo imeli oboževalci možnost na koncertih spoznati RBD v živo, dobiti kakšne avtograme?
Upamo, da bo možno, smo pa še sredi dogovorov.

Kje jih boste nastanili?

Tega žal ne moremo povedati.

Kakšne so zahteve za varovanje takšne skupine?

Visoke, seveda pa ravno v imenu varovanja skupine ne moremo govoriti o detajlih. Zelo pomembno pa je, da je v riderju skupine omenjeno, da jim je zelo pomembna varnost tako njih samih kot tudi vseh obiskovalcev. Kot organizatorjem njihovih koncertov v Ljubljani nam je to povsem jasno in bomo tudi poskrbeli za varovanje po najvišjih standardih. Tudi nam je – seveda – najbolj pomembna varnost tako skupine kot tudi obiskovalcev.

Ali imajo RBD na odru kakšen poseben šov, pirotehniko, kaj tehnično zahtevnega?
Tehnika je ena bolj zahtevnih doslej pri nas, šov pa zagotovo bo. Na koncertu se bo predstavil tudi Diego, poleg tega pa se obeta res bogata lučna predstava, seveda v soju te pa nastop energične skupine RBD.

So bili od njih ali menedžmenta kakšni odzivi, ko ste najprej iz enega koncerta naredili dva in potem tri?

Verjemite, da so bili. Bili so zelo presenečeni nad odzivom in tako oni kot seveda tudi skupina komaj čakajo, da se predstavijo slovenskemu občinstvu.

Koliko ljudi pri nas dela na projektu treh koncertov RBD?
Na projektu nas dela (oziroma nas bo) okoli 250 ljudi. Trenutno je ekipa nekoliko manjša.

Kaj omogočajo VIP-vstopnice na koncert?
Vstopnice Golden Ring omogočajo prostor, ki je najbližji odru, poleg tega pa bo vsak kupec teh vstopnic prejel tudi posebno darilo, CD-ploščo skupine RBD.

Ni komentarjev: