torek, 26. avgust 2008

Želijo si veselo slovo

Za slovo od publike, bo RBD 14. februarja izdal CD, na katerem bo pesem posvečena vsem oboževalcem, ki so jih spremljali v štirih letih kariere.

"Želimo posneti pesem, s katero bi se zahvalili in praznovali vse kar smo doživeli z našimi fani'', je povedala Anahí v ekskluzivnem intervjuju za GENTE!, iz Barcelone, kjer bodo danes imeli svoj zadnji nastop v Španiji. Čeprav preživljajo težke trenutke zaradi prihodnjega razhoda skupine, sta Anahi in Christian, poskrbela za medije v katalonski prestolnici in povedala da si želijo da bi bil zadnji album vesel in zabaven.

'' Radi bi se vrnili k našim koreninam,k našemu prvemu albumu, ki je bil 'up-beat', pozitiven in poln veselja. Ne bi radi končali z žalostno ploščo'', je povedal Christian.

Skupaj bodo ostali še do decembra je dodal pevec, toda ko bo izšel cd se bodo znova združili da ga predstavijo in mogoče zapojejo še na nekaj koncertih.

''Upamo da se bo potem izvedla turneja slovesa. Upam da bo tako. Želimo si da bi naredili tudi film o skupini, toda tudi to še ni dorečeno, odvisno od časa, usode in osebnih obveznosti, je objasnil pevec.

Anahí je nakazala da so novico o razhodu povedali nekaj mesecev pred dokončnim koncem, ker rabijo čas da sprejmejo dejstvo da se vse končuje in tudi zato, ker so hoteli biti iskreni s svojimi oboževalci.

''Objaviti razpad mesec ali nekaj dni prej, bi bilo veliko bolj težko'', je povedala.

O razlogih za razpad so povedali da jih je več, od samih članov do ljudi ki stojijo za tem, toda da v osnovi zato, ker se je končal cikel RBD.

'' V življenju moraš vedeti, da so potrebne spremembe, ki so včasih težke in bolijo, slovo je boleče, je zaključila.

Razpad skupine vsak član sprejema drugače, toda prav Anahí je to zaradi njene krhkosti prizadelo še bolj.

Pevki so se ulile solze vedno, ko je govorila o koncu skupine, poleg tega so bile njene besede zelo čustvene.

'' Vsi ljudje sprejemajo novice in okoliščine drugače, eni so bolj racionalni. Jaz osebno, sem osebnost, ki se velikokrat zaplete v probleme, ker čustvo premaga um in v tem primeru je bilo tako'', je izrazila tudi igralka.

''( V RBD ) so tudi močnejše osebe od katerih se lahko kaj naučiš. Ne da jih ne bi bolelo, toda znajo kako se spopasti s stvarjo.''

RBD se bo poslovil od Španije s koncertom v Barceloni – Palau Sant Jordi, potem ko so prejšnji četrtek nastopili v Madridu. Napovedan je bil še koncert za Santiago de Compostela a je bil odpovedan zaradi logističnih problemov.

Christian in Anahí sta bila soglasna da za razhod RBD niso krivi ekonomski problemi in zanikala razsipnost skupine v tem projektu.

Anahí je pojasnila, da kot RBD ni originalna ideja Televise, ampak prihaja iz Argentine in Izraela, morajo plačati avtorske pravice, ki na koncu povzročijo padec dohodka vpletenih.

'' RBD je torta, ki se deli na 800 kosov. Tisti, ki dobijo največ niso niti iz Mehike, amapk od nekje tam, daleč'', je razkrila Any.
'' Če v skupini ne zaslužiš veliko denarja je zato, ker se razdeli med veliko ljudi. Predstavljaj si v kako je v tem primeru ! Mislim da nam gre posamezno finančno enako ali še bolje'', je v smehu dodal Christian.

Prevedla:Scarlett
vir: rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: