nedelja, 16. november 2008

Dulce o knjigi in telenoveli

Slava Dulce Marie, članice skupine RBD se nadaljuje. Njena knjiga Dulce Amargo je zelo dobro prodajana: "V Sloveniji je že razprodana. Malo čudno je ker so jo izdali le v Mehiki in Sloveniji ampak sedaj bo izšla tudi v Srbiji in na Hrvašhem mislim. Želim si, da izide ponatis tudi v Mehiki, saj je tudi tukaj razprodana. Tudi druge države si želijo knjigo in povsod kamor pridem jo imajo .. nevem kako jo dobijo".

Tik pred začetkom snemanja telenovele Verano, je Dulce zatrdila, da nikoli ne bo zapusila glasbe:"Trenutno vso svojo energijo vlagam v poslovilno turnejo, da bi čim bolje končala z obodbjem, ki mi je prinesel dosti lepega. Potem bom začela z snemanjem telenovele, kasneje pa bi rada nadaljevala s petjem in skladanjem pesmi saj me to veseli".

Čeprav se poslovilna turneja že odvija, nam je povedala, da naslednje leto izide nov studijski CD skupine RBD: "Zadnji CD bo izšel februarja a takrat nas že ne bo več. Nobenih promocij ne bo ne nič".

"Moramo ga narediti! Ne ve se še datuma a moramo ga narediti!" tako je Dulce odgovorila na vprašanje, če se bo RBD s koncertom poslovil tudi v rodni Mehiki.

Na koncu je še povedala, da je še vedno samska in da bodo novinarji prvi izvedeli, ko bo imela fanta. Ko je Dul v Mehiki, prosti čas izkoristi z prijatelji in družino, za fante pa nima časa.

Po tibetanskem obredu je spregovoril tudi Pedro Damian in sicer o tem, kdo bo še igral v telenoveli in zakaj so Kuno Becker in Christian Chavez zavrnili vloge.

"Te osebe ki bodo igrale v telenoveli so bile izbrane na zelo težkih avdicijah in vsi so se izkazali za zelo talentirane. Upam da jim bo šlo dobro" je povedal Pedro.

Čeprav se je govorilo, da bo Kuno Becker igral v telenoveli, očitno ni tako. Isto se je zgodilo tudi z Christianom Chavezom in Marto Christiano.

"Kuno ni mogel zaradi prenatrpanih urnikov, Eiza Gonzales prav tako ni mogla saj snema nov CD. Christian Chavez se je odločil za majhen počitek saj si želi študirati, delati in potovati".

vir: rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: