sobota, 1. november 2008

RBD se še niso navadili na misel o razpadu

Še nekaj tednov je preden se bo zastor na koncertu skupine RBD zadnjič spustil. Vendar člani skupine še niso uspeli proslaviti uspeha, dimenzije, ki so jo dosegli v glasbi in za generacijo najstnikov, ki se z njimi identificirajo.

"Boli nas, zakomplicirano je, vendar dokler se zares ne konča, si ne bomo mogli predstavljati, kaj smo imeli in smo izgubili." je povedal Christopher za Notimex, o zakjlučku skupine, ki je dosegla svetovni uspeh v štirih letih. "Vsi smo trpeli zaradi novice o razpadu, nekateri to občutijo močneje kot drugi, vendar je vedno nekdo, ki pove več kot ostali, vendar nimamo kaj, končalo so bo." je povedal Christopher z žalostnim glasom.

Povedal je, da jih b ogromnim uspehom in o uresničenih projektih v teh štirih letih obstoja skupine ne smemo imeti za milionarje, oziroma kot osebe, ki imajo dovolj denarja, da lahko počivajo do konca svojih dni. "Nismo bogati, daleč od tega. Služimo dobro, vendar smo zaposleni. Za nami stojijo drugi ljudje, in nismo mi tisti, ki odnesejo ves denar, na žalost."

Pevec je dal intervju za Notimex, po praznovanju svojega 22. rojstnega dne v Mexicu, z razlogom, da promovira koncert v Los Angelesu, 5.decembra, ki bo morda zadnji internacionalni koncert skupine. "Nam bo Los Angeles za vedno ostal, kot nekaj lepega, posebnega v našem življenju. Še vedno se spominmo koncerta, ki je presegel vse rekorde. In nebomo ga zlahka pozabili. Tisti dan je bil zgodovinski, pomemben za vse nas." je obujal spomine.

Povedal je še, da promovirajo nov album največjih uspešnic. In da zaenkrat vedo, da bo zandji koncert poslovilne turneje v Los Anglesu, po koncetrih v Kolumbiji in Venezueli, in če so bo le dalo, bodo zaključili kariero s koncertom v Mexicu.

Vprašali smo ga, če mu je težko, ker se bo to končalo, čeprav veliko ljudi misli, da bi se moralo nadaljevati vsaj še nekaj let. in odgovoril je, da je zakomplicirano, da je to procesa, ki se bo zgodil njim šestim, in ne preostane jim drugega kot da to preživijo in uživajo na zadnjih koncertih.

Na vprašanje, katerega od šestih je najbolj prizadela novica o razpadu je odgovoril: "Med sabo si dajemo moč, stojimo si ob strani. Vedno smo bili prisotni drug za drugega, pred vsem pa smo si kot družina, ki je skupaj doživela marsikaj." Zanikal je govorice, da bo začel kariero kot solist. "Posnel sem eno pesem, ki jo pojem na koncertih, in sedaj vsi govorijo, da sem začel kot solist, vendar ni res.V prihodnosti si želim nadaljevati z glasbo in filmom, ampak ne morem zagotoviti, da bo to res tako. Zaenkrat sem še popolnoma predan skupini."

V zvezi z protesti, ki so se zgodili po objavi razpada skupine je povedal, da jih je vse presenetilo. "Anahi, je kot ponavadi storila nekaj impulzivnega, brez pomislit, pozvala je naj nas "rešijo". Seveda, so to fani vzeli za res. Hvaležni smo jim za vse, vendar to ni bila samo odločitev podjetja, vendar tudi naša in vseh, ki stojijo za nami."

Povedal je, da ga zadovolji bolj, če mu fani rečejo, da je dobro nastopil, plesal in pel, kot pa če mu rečejo, da je najlepši v skupini. Priznal je, da je super, da ima vsak posameznik tudi svoje fane, da so se fani RBD zraven še odločili in postali fani posameznega iz skupine.

Za konec je še povedal, da se vsi strinjajo, da je RBD in bo ostal za vedno nekaj posebnega v njihovih karierah. "Ostalo bo za vedno z nami, to obdobje je označilo naša življenja kot tatu v duši, kot čarovnija, ki smo jo dosegli."
vir:rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: