nedelja, 19. oktober 2008

Dulce ponovno z Jeans

»Prepričane smo, da se bo vrnila…« je rekla Paty Sirvent, članica skupine Jeans ob odhodu Dulce Marie. In prav je imela! Dulce si bo za nekaj časa slekla uniformo šole Elite Way School in si oblekla Jeans.

Dulce, ki je pela v skupini Jeans skoraj dve leti in z njimi posnela CD imenovan Cuatro para las Cuatro, se bo skupini pridružila le za en dan, zadnji dan obstoja skupine Jeans.


Slavna igralka in pevka, bo nastopila na njihovem zadnjem koncertu, imenovanem El Adios de Jeans, kateri bo potekal danes, v gledališču Metropolitan. V tem istem gledališču, se je Dulce pred šestimi leti poslovila od skupine.


Julija tega leta, sta se skupini Jeans in RBD srečale na petdeseti obletnici televizije Regiomontana. Preden so RBD vstopili v studio oddaje Desvelados, so se srečali z oboževalci skupine Jeans, kateri so začeli kričat: »Dulce v Jeans, Dulce v Jeans…«. Po nekaj minutah, so članice skupine Jeans povabile Dulce, da se jim pridruži na zadnjem koncertu.


Kar večina ljudi ne ve, je to, da so se po tem dogodku v hotelu srečali manager skupine Jeans - Alejandro Sirvent in oče skupine RBD - Pedro Damian. Zmenila sta se, da bo Dulce lahko odpela nekaj pesmi na poslovilnem koncertu skupine Jeans. Isto noč, so imele Dulce in trenutne članice skupine Jeans »Pidžama party«, na kateri so delale vse, le spale ne.


Dobrodošla doma Dulce! In kot si sama rekla:

»Vedno bom ponosna na Jeans!«


vir:rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: