nedelja, 19. oktober 2008

Gredo za sanjami

Danes bo na sporedu veliki finale 'El show de los sueños, Sangre de mi Sangre' z različnimi presenečenji, kot so nastop velikih zvezd, ki bodo pomagali svojim prijateljem.

Program, ki je začel 31 avgusta, se bo zaključil s finalom, borbo med ekipami pod vodstvom Kalimbe (z družino Olvera iz Tamaulipas) Pee Weeja (z družino Fuentes iz Veracruza) in Glorie Trevi (z družino Arredondo tudi iz Tamaulipas). Vsi se bodo borili za nagrado enega milijona dolarjev, ki bo v vsakem primeru služil za rešitev problema. Tekmovalci bodo ocenjeni s strani publike ter s strani žirije.

V finalnem večeru, bodo imeli trije finalisti podporo posebnih gostov, kot so Dulce Maria, ki bo spremljala Pee Weeja in pomembnos sanj. Dulce Maria je po vajah povedala: "Izkoristila svapriložnost, ker sem sedaj v Mehiki, saj novembra nadaljujem s turnejo z RBD. Odpela bova eno mojih pesmi 'No pares', lepo bo odpeti skupaj to pesem in z njo predati sporočilo veliko ljudem.
Eden izmed razlogov, zaradi katerega si je pevka vzela čas, je ta, da se ji zdi zelo pomembno, da se tekmovalci borijo za dosego sanj. "Pee Wee mi je povedal, da si sanjači njegove ekipe želijo zmagati, da bi lahko pomagali teti plačati zdravljenje artritisa. In sedaj lahko pripomorem k njihovim sanjam. Najpomembnejša je podpora. Tudi če Pee Wee ne zmaga, je dobro, saj se bodo vseeno nekomu uresničile sanje.

Druga posebna gostja, ki je tudi veliko presenečenje je Olga Tañón, ki bo pomagala Glorii Trevi, in z njo odpela pesem ‘Lo Que Te Toca’.
vir: rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: