nedelja, 19. oktober 2008

Tudi Dulce Maria podpira Pee Wee-jeve sanje

V nedeljo boste lahko spremljali odličen finale oddaje El show de los suenos. Ne samo zato, ker je favorit za zmago Pee Wee, ampak tudi zato, ker bo v boju za sanje sodelovala tudi Dulce Maria, članica skupine RBD.Lepa rdečelaska je povedala, da je z veseljem sprejela povabilo, ne samo ker je prijateljica Pee Weeja, ampak ker bo tako lahko tudi mladim sporočila, naj sanjajo naprej, naj nič ne ustavi njihovih sanj.
Z zelo posebno pesmijo, ki bo pozvala mladino naj sanja, sta se Dulce in Pee Wee pripravila na soočenje s finalom. S presenečenjem, ki ga pripraljajo na odru, ne bodo samo sodnike pustili z odprtimi usti, temveč vse gledelce, ki so spremljali Pee Weeja teden za tednom.
Spomnite se, prejšnji teden je bil Ucker tisti, ki je spremljal in podpiral svojega prijatelja Pee Weeja na odru, da bi mu pomagal uresničiti sanje. Sedaj pa je na vrsti Dulce, da stori isto, dokaže mladini, da so sanje uresničljive. Dovolj je, da imaš ob sebi prijatelja, kot ima Pee Wee njo.
Seveda, pa berz pomoči najpomembnejšega prijatelja, to si ti, sanje nebodo uresničene. Zato z vsemi prijatelji glasuj, tako, da pošlješ SMS z besedo Pee Wee na 61111. Ne pozabi, da več sporočil bo poslanih, več možnosti je za uresničitev sanj. Tvoj glas lahko vse spremeni. Glasuj!
(Glasovanje velja samo za Mehiko)

vir: rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: