nedelja, 19. oktober 2008

Zadnji album bo izšel februarja

Zadnji album skupine RBD bo izšel februarja naslednjega leta, na albumu bodo pesmi z njihovimi besedili. Snemanje so začeli z Alfonsom, Christopherjem, Christianom in Anahi. Pedro Damian je povedal, da bo album zelo intimen. "Veliko časa smo izbirali pesmi, ki bodo na CDju. Vključili smo dve, ki jih je napisala Dulce. CD bo vseboval tudi sporočila za najstnike."
Prevzet nad rezultati skupine RBD je povedal, da mu bo zelo težko, ko se bo treba ločiti od njih, saj jih podpira v njihovih karierah. "Vidim, da so se veliko naučili, sedaj so že pripravljeni za doseganje novih projektov. Odrasli so fizično, čustveno in profesionalno, kar mi je v veliko veselje."
Povedal je, da je po poti različnih držav videl, da najstnikom primanjkuje, to da jih drugi razumejo, slišijo. In RBD je uspel predstaviti sporočilo, ki upam, da mu dobo sledili, ker so člani skupine RBD pozitivni ljudje. "Ob tem bom povedal še, da bo ob albumu, izšla na male zaslone moja nova telenovela, ki je priredba argentisnke telenovele "Verano del 98", in čeprav še nevemo kakšen naslov bo nosila, vam lahko zagotovim, da bo to zgodba vodena s strani mladih."
"Z Rebelde smo se zavedli, da televizije ne spremljajo samo najstniki, temveč tudi njihovi starši in s tem bi radi tudi povezali družine." Nova zgodba je bila v argentini improvizacija, da so lahko zapolnili predvajalni čas programa Telefe in ta je potem doživela velik uspeh. Priredba nastaja pod vodstvom Maríe Eugenie Cervantes in Alejandra Romera.Pedro Damian je povedal še, da bo Dulce igrala lik, ki se zelo razlikuje od lika Roberte. "Igrala bo dekle, ki ni dobro, a tudi slabo ne. Je dekle, ki dela vse za dosego sanj." S snemanjem telenovele bodo pričeli v drugi polovici novembra, telenovela pa bo premierno predvajana v prvem tednu februarja.

vir: rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: