petek, 10. oktober 2008

Poncho Herrera (RBD) - news

Poncho ljubi morje

Ko le ima čas, ga Alfonso Herrera izkoristi za uživanje na plaži. Najraje obišče Mehiške plaže, še posebej pa mu je pri srcu Acapulco.

"Acapulco ima poseben čar. Všeč mi je zaradi njegove naravne lepote. Je tropski raj poln življenja, ki nikoli ne spi in kjer prav vsak lahko najde nekaj zase. Na plaži lahko izvajaš različne športe. Osebno mi je najbolj všeč deskanje na vodi" je povedal Poncho, ki je počitnice v Acapulcu pred kratkim izkoristil tudi za bungee jumping.

Acapulco ponuja več kot 160 restavracij z različnimi vrstami hrane. Tako restavracije z hitro hrano, kot elegantne restavracije ti ponujajo prelep razgled na mesto ali morje.Ekskluzivni intervju s Ponchotom

Koncerti, potovanja, intervjuji .. vse to je bil del Ponchotovega življenja zadnjih pet let. Vse to, smo lahko videli na internetu .. toda kakšnen je Alfonso Herrera v prostem času?

Ko ima Poncho proste dni, si rad ogleda kakšen film, surfa po internetu, posluša glasbo in igra X-Box. Da bi bil njegov prosti dan popoln, se zbudi pozno, si obleče trenirko, obuje superge ter "pozabi" na urejanje pričeske.

"Sem velik samotar. Ko imam prost dan se najraje zaprem v hišo, igram FIFO na X-Boxu, poslušam glasbo, iščem kakšne informacije na internetu ter odpisujem na elektronska sporočila. Če me pokličejo prijatelji se odpravim z njimi ven" je za ekskluzivni intervju povedal Poncho, katerega stanovanje je opremljeno zelo preprosto a prisrčno. Stene njegove dnevne sobe krasijo slike njegovega očeta.

"Moj oče ob prostem času zelo rad riše in vsakemu ki pohvali njegovo delo, podari kakšno sliko".

Alfonso večere preživi ob poslušanju CDjev njegovih najljubših izvajalcev - Daftpunk in She wants Revenge ter ob gledanju serij.

"Zelo sem nestrpen in težko počakam en teden, da vidim naslednjo epizodo. Tudi reklam ne prenesem! Zato si vedno kupim DVD in uživam v gledanju ene epizode za drugo. Če mi serija na sredini ni všeč, jo ugasnem in ne gledam več. Tako se je zgodilo naprimer z serijo Lost. Pogledal sem prve dve sezoni, potem pa mi je postalo nezanimivo .. nikoli nisem pogledal do konca da bi videl kako so končali".

Alfonso je v ekskluzivnem intervjuju povedal tudi, da je dobro voljo in življenski moto "Vse ali nič" pobral od očeta Alfonsa, mami Ruth pa je podoben v tem, da želi imeti vse pod kontrolo: "Na delovnem področju sem rad urejen in hočem imeti vse pod kontrolo, v prostem času pa sem spontan. Takrat rad berem knjige. Moja najljubša je El Laberinto de la soledad, ki razlaga, zakaj smo Mehičani taki kot smo .. zakaj imamo tak karakter ipd.".

Seveda pa 25-letnik kot vsak drugi moški obožuje nogomet: "Redno spremljam tekme reprezentance in ekipe Pumas, ki je tudi moja najljubša".

Pred petnajsimi leti se je Poncho želel posvetiti temu športu, a ga je mama prosila, naj se raje osredotoči na šolo. Poncho jo je ubogal in tako ni postal zvezda nogometa, temveč idol tisočh mladih po vsem svetu. Sam pravi, da gre zahvala družini in prijateljem, da še vedno ostaja isti Alfonso kot vedno in stoji z nogami trdno na tleh.

Alfonso na kratko:
-Beseda, ki jo pogosto izgovoriš: Obviamente
-Kletvica ki jo pogosto izrečeš: Pendejo .. je dobra kletvica za vse priložnosti
-Najljubša hrana: Tacosi z mesom in sirom ter Gringa. Nisem za slaščice..
-Najljubša pijača: Cola
-Kaj si rad ogledaš na TVju: "Little Brittain" - obožujem angleški humor. Rad si ogledam tudi "Who's line is it anyway?"
-CD ki se ga ne naveličaš: Uspešnice skupine Mano Negra
-Česa ne preneseš: Nepravičnosti
-Kaj najbolj ceniš: Poštenost
-Prijateljstvo je..: ..ljubezen, poštenost in veseljeV letu 2009 se bo posvetil filmu

Alfonso Herrera se bo po razpadu skupine RBD posvetil filmski karieri. Že v letu 2009 bo začel s snemanjem novega filma.

"Za naslednje leto imam pripravljenih več projektov. Zaenkrat je sigurno snemanje enega filma konec aprila, oziroma začetek maja. Mogoče bom posnel še en film in sicer februarja".

Že 25. decembra bo v kinodvorane prišel film, ki ga je Poncho snemal pred približno šestimi meseci.

"Videl sem del filma in mislim, da bo kar dober. Film je romantična komedija ter odlična priložnost za družinski obisk kina" je še dodal.Poncho ni oče!

Pevec in igralec Alfonso Herrera, se je smejal nad tračem, da je oče 18-mesečnega otroka. Otroka po imenu Luca Herrera naj bi imel z neko oboževalko.

Nek televiziski program je pokazal fotograije otroka, ki je zelo podoben članu skupine RBD, a očitno le ni sin Poncha. Igralec je zatrdil, da če bi že imel otroka, ga ne bi skrival pred nikomer.

vir: rbd-slovenija.tk

Ni komentarjev: